Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο χορός του Ζαλόγγου της Ν.Δ


Όλοι μιλούν για εκλογές σύντομα, αλλά ποιος ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ είναι τόσο Μαλάκας που μπορεί να κάνει πρόωρες εκλογές γνωρίζοντας εκ των προτέρω ότι θα τις χάσει;
Εάν κάνει αυτό άλμα στο… κενό θα πρέπει να το εξηγήσουμε διαφορετικά, και όχι με πολιτικούς όρους.

1ον Θα πρέπει να έχει πάρει «μήνυμα» από πλανηταρχικό επίπεδο για παράδοση της εξουσίας ειδάλλως σε περίπτωση ανυπακοής υπάρχει και το… Παρίσι. Ας θυμηθούμε λίγο την «υπόθεση» ΜΕΝΤΕΡΕΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, και τις τότε «επιπτώσεις» των πράξεων τους. Ο ένας στην κρεμάλα και ο άλλος εξορία. Επίσης πως πλήρωσε με «διασυρμό» ο……


Ποιος ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ είναι τόσο Μαλάκας που μπορεί να κάνει πρόωρες εκλογές γνωρίζοντας εκ των πρότερο ότι θα τις χάσει;
Εάν κάνει αυτό άλμα στο… κενό θα πρέπει να το εξηγήσουμε διαφορετικά, και όχι με πολιτικούς όρους.

1ον Θα πρέπει να έχει πάρει «μήνυμα» από πλανηταρχικό επίπεδο για παράδοση της εξουσίας ειδάλλως σε περίπτωση ανυπακοής υπάρχει και το… Παρίσι. Ας θυμηθούμε λίγο την «υπόθεση» ΜΕΝΤΕΡΕΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, και τις τότε «επιπτώσεις» των πράξεων τους. Ο ένας στην κρεμάλα και ο άλλος εξορία. Επίσης πως πλήρωσε με «διασυρμό» ο ΑΝΤΡΕΑΣ τις μικρές «αντιρρήσεις» του.

2ον υπάρχει σοβαρό θέμα υγείας,(ΝΑΤΑΣΣΑ;) η υπάρχει κίνδυνος να αποκτήσει» και ο ίδιος εάν παρακούσει τις «εντολές».(Βλέπε ΜΠΟΥΤΟ)

3ον Τον «κρατούν» με κάποιο σοβαρότατο «σκάνδαλο» που αν δώσουν στην δημοσιότητα θα είναι και το πολιτικό και ηθικό τέλος του. Τι έγινε με την περιβόητη υπόθεση της Θεσσαλονίκης; (O κουμπάρος τον κουμπάρο κ.λ.π;)

4ον Υποτίμησε πάρα πολύ τον εσωκομματικό «αντιπολιτευτικό» παράγοντα (Μπακογιάννη) δίνοντας του χώρο για να κάνει παιχνίδι που τώρα βλέπει, ότι είναι «έκτος έλεγχου» Όσοι γνωρίζου πως «δουλεύει» η οικογένεια θα καταλάβουν. Για το πώς θα γίνει το παιχνίδι από την ΝΤΟΡΑ υπάρχουν εκατοντάδες πολιτικά έμμισθα όντα που ασχολούνται μέρα-νύχτα με αυτό και μόνο.

5ον Του είχαν φτιάξει προφίλ υπερβολικά δυσανάλογο των ικανοτήτων του και της προσωπικότητας του, Το εξομολογήθηκε ο ίδιος στην Θεσσαλονίκη. Η πολιτική και η πρωθυπουργία δεν ήταν ούτε είναι αυτοσκοπός για μένα. Εδώ ήταν ειλικρινής, άρα δεν κάνει για πολιτικός.

6ον Εχει περιέλθει η χώρα σε τέτοια μη αναστρέψιμη κατάσταση, που εν γνώση του προτιμά την φυγή, με ταυτόχρονη «ιστορική ασυλία» για τις όποιες πολιτικές ευθύνες έχει. Να μην στιγματιστεί και το επίθετο?

7ον Τίποτα δεν ισχύει από όσα λέγονται και γράφονται από τους πληρωμένους κοντυλοφόρους των διαπλεγμένων. Απλά μπλοφάρει με την σιωπή του και κρατεί κάποιο δυνατό χαρτί στα χέρια του που θα το ρίξει στο τραπέζι την τελευταία στιγμή, και ο σώζων εαυτόν σωθείτω. Οπωσδήποτε οι μεγαλοεργολάβοι δεν θα βρουν καλύτερο υποτακτικό τον ΣΟΥΦΛΙΑ, αλλά ίσως είναι μέσα στα ανίερα σχέδια τους και η «σωτηρία» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails