Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ετοιμάζεται ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την «επίσκεψη» του Ρασμούσσεν

Πατήστε κλικ στην εικόνα για καλύτερα
Εμείς είχαμε γράψει από της 10 Αυγούστου για το τι έρχεται να «διεκπεραιώσει» ο Ρασμούσεν και κατά σατανική σύμπτωση ήταν από τα τελευταία ποστ στο ixnos πριν μας το κλείσουν. Βλέπε
Γιατί έρχεται ο Ρασμούσσεν στην Αθήνα ; Τι θα ζητήσει.( Αξίζει ο κοπος να διαβαστεί).Λόγω του άρθρου στα ΝΕΑ θα επαναλάβουμε τα ερωτήματα καθώς και τους πραγματικούς λόγους της επίσκεψης για όσους δεν τα διάβασαν. Γιατί επέλεξε ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ να κάνει «βιαστική» επίσκεψη στην Αθήνα και Άγκυρα; Τι δεν μας λένε; Αληθεύει ότι έχουμε συμφωνήσει για την κατάργηση του εθνικού εναέριου χώρου μας και τον πλήρη ελέγχω του από τα στρατηγεία του ΝΑΤΟ που εδρεύουν στην ΙΤΑΛΙΑ και την ΤΟΥΡΚΙΑ; Αληθεύει ότι έγινε κρυφά στρατηγική ενοποίηση όλου του εναέριου χώρου των χωρών μελών του ΝΑΤΟ με ταυτόχρονη κατάργηση της εθνικής έννοιας αυτού; Ποιος είναι αυτός που θα το ομολογήσει; Πόσοι το γνωρίζουν αλλά «τρομάζουν» από τις αντιδράσεις που πιθανόν να προκύψουν με την ομολογία; Εάν ισχύει τότε προς τι φωνάζουμε για τις δήθεν παραβιάσεις από τους τούρκους; Πετούν όπου θέλουν βάσει απόφασης των στρατηγείων του ΝΑΤΟ, αφού έχει φύγει το αιγαίο από την Ελληνική «αρμοδιότητα». Το ότι υπάρχει ενοποίηση όλου του νατοϊκού εναέριου χώρου είναι πέραν πάσης …..
αμφισβητήσεως. Η εδαφική διεκδίκηση στο αιγαίο εκ μέρους των τούρκων είναι το αγκάθι της ομαλής εξέλιξης του «θέματος». Λογικά ας λένε ότι παραπληροφοριτικά θέλουν με βλακώδεις ανακοινώσεις, ο Ρασμούσσεν έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα και την Άγκυρα για αυτό το καυτό θέμα.
Κεκαλυμμένα Τα ΝΕΑ αναφέρονται στο προδοτικό πακέτο.
1ον Νέα «άτυπη» μορφή σχεδίων πτήσεων στο αιγαίο για τα νατοϊκά (ελληνικά) και τουρκικά αεροσκάφη με υποβολή τους ΟΧΙ στις ελληνικές αρχές αλλά στο εδρεύων στην Λάρισα συμμαχικό κέντρο επιχειρήσεων (με τούρκο διοικητή άρα υπό την εποπτεία των τούρκων) .(Και αυτό είναι μπούρδα η Λάρισα είναι υποστρατηγείο το Εσκί-Σεχίρ και η Νάπολη δίνει τις εντολές).
2ον Διασύνδεση (λέγε ενοποίηση)των εναερίων χώρων Ελλάδος – Τουρκίας όσον αφορά την κάλυψη των ραντάρ του ΝΑΤΟ (τρίχες Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ) για να υπάρχει ενιαία εικόνα παρακολούθησης των ιχνών στα νέα συστήματα της συμμαχίας.(Κοίτα φίλε μου πόσο γλυκά πάνε να το περάσουν?)
Πραγματοποίηση ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ άοπλων πτήσεων. Δηλαδή ρε προδότες θα πετούν άοπλα τα αεροπλάνα στο αιγαίο; πως θα υπερασπίζονται τα σύνορα; Άρα έχουμε κατάργηση των συνόρων και παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο αιγαίο …. στο….. ΝΑΤΟ (Τούρκους) Πηγή.
Υ.Γ Ελπίζουμε να μην γίνει πάλι αιτία το πόστ να κλείσουν και αυτό το blog που μας φιλοξενεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails