Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Μερικές κάνουν «χρήση» την Τ.V για «ακριβότερη» βίζιτα.

«Καριέρα» σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στα κρεβάτια ευκατάστατων ανδρών, οι οποίοι την πλήρωναν αδρά για τις υπηρεσίες που προσέφερε, έκανε γνωστή τηλεοπτική περσόνα που συνελήφθη για πορνεία σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου.
Η είδηση της σύλληψης της 31χρονης Σ.Λ. προκάλεσε αναστάτωση ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ. στην ελληνική showbiz και στα γραφεία τηλεοπτικής εκπομπής που της έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Η όμορφη ξανθιά κοπέλα με το καλογυμνασμένο σώμα, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση αρχικά ως μοντέλο και έπειτα εμφανιζόταν ως guest ή συμμετείχε στο πάνελ lifestyle εκπομπής του Βασίλη Δριμουση. (ΩΧ θα χάσουμε τις κυρίες στο… μπάνιο με το…. αφρόλουτρο?). σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, έπεσε στη φάκα των ανδρών της Ασφάλειας Λουτρακίου τη στιγμή που εισέπραττε το ποσό των 1.100 ευρώ προκειμένου να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες που πλασάριζε σε ματσό επιφανείς πελάτες γνωστός διακοσμητής της Αθήνας……


Έτσι, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και του ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με ένα από τα κορίτσια του. Ο Αθηναίος διακοσμητής (ΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ )του απάντησε, όμως, ότι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς όλα τα κορίτσια του είναι καλλίγραμμα μοντέλα και γνωστές τηλεοπτικές περσόνες οι οποίες συναναστρέφονται με καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και όλη την αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Το ραντεβού κανονίστηκε για το βράδυ της Τρίτης. Τα χρήματα προσημειώθηκαν και ο αστυνομικός μετέβη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και περίμενε την κοπέλα, Μόλις η κοπέλα ανέβηκε στο δωμάτιο και άνοιξε την πόρτα, ο αστυνομικός-πελάτης τα έχασε, καθώς δεν περίμενε ότι θα έβλεπε μπροστά του τη γυναίκα που φιλοξενούνταν σε τηλεοπτικές εκπομπές με καυτά φορέματα που αναδείκνυαν τα κάλλη της. Με απίστευτο επαγγελματισμό η 31χρονη του ζήτησε να χαλαρώσει προκειμένου να περάσουν μαζί ένα αξέχαστο βράδυ. Πριν όμως ξεκινήσει τη... δουλειά της του ζήτησε να της δώσει το ποσό που είχε συμφωνήσει με τον «manager» της καθώς, όπως είπε, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους. Ο νεαρός αστυνομικός της έδωσε τα χρήματα και μόλις εκείνη τα πήρε, στο δωμάτιο εισέβαλαν συνάδελφοί του οι οποίοι της πέρασαν χειροπέδες.
Πηγή

Από πουτάνες άλλο τίποτα η ΤV οι σοβαρές χάθηκαν?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails