Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Καυτά ερωτήματα για τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ


Αποσπάσματα από την ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ του «υπαλλήλου» στην ΒΟΥΛΗ και μέλος του ΛΑΟΣ κου Χρυσανθακοπούλου.
Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει πλέον το πολιτικό πλεονέκτημα να διεμβολίσει το σύστημα και να ενταχθεί ως δύναμη πολιτικής σταθερότητας σε αυτό. Είτε με την ανάληψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είτε με την αναγκαστική συμμετοχή του σε κυβερνητικό σχήμα για να αποφευχθούν οι διαδοχικές εκλογές και η ακυβερνησία, αν για οιονδήποτε λόγο αποτύχει η προσδοκώμενη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Το δημόσιο κάλεσμα του κ Γ Καρατζαφέρη στους ανέντακτους η περιθωριοποιημένους πατριώτες όλων των κομμάτων, για συμπόρευση και την συγκρότηση Μετώπου Πολιτικής Ηθικής, βρίσκει έτοιμες και ώριμες πολλές δυνάμεις να συμφωνήσουν μαζί του.
τώρα ξύπνησε ο λαός και αντιλήφθηκε τι γίνεται στην χώρα. Μέσα στην δίνη αυτών των δεδομένων η συστράτευση γύρω από τον άξονα πολιτικής ανατροπής που είναι ο ΛΑΟΣ είναι η μόνη αποτελεσματική επιλογή.
Γιαυτό το σύνθημα «Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς» είναι η επισφράγιση της σταθερής πλεύσης του ΛΑ.Ο.Σ.
Ωραία τα παχιά λόγια αλλά έχουμε να του θέσουμε όμως μερικά αναπάντητα από καιρό ερωτήματα για το από-κόμμα και τον αρχηγό του.
1ον Αληθεύει ότι αγόρασε πρόσφατα ο Καρατζαφύρερ ΒΙΛΛΑ στην …..


Επίδαυρο; ΝΑΙ η ΟΧΙ?
2ον Γιατί έγινε όλη αυτή η «συνομωσία» εις βάρος των ψηφοφόρων με την «άκυρη» υποψηφιότητα του ΠΛΕΥΡΗ ; αυτό είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ;
3ον έχει ΑΔΗΛΩΤΟ σπίτι στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ; NAI η ΟΧΙ;
4ον Έχει αδήλωτο σπίτι Σε «προάστιο» του Λονδίνου ,ΝΑΙ η ΟΧΙ
5ον Δέχτηκε προεκλογική χρηματοδότηση από τον εργολάβο ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ; NAI OXI;
Αυτό είναι η ΝΕΑ πολιτική ΗΘΙΚΗ;
6ον Γιατί δεν γνωρίζει (και δεν επιτρέπεται από τον αρχηγό) κανένας για τα «οικονομικά» του κόμματος; Είναι αυτό δημοκρατικό;
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails