Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Όλοι δουλεύουν για τον Μπόμπολα;


Έχει πάρει φωτιά και το πολιτικό σκηνικό. Κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους και εκτοξεύουν τρομερές καταγγελίες. Μια από αυτές είναι από την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Ούτε λίγο ούτε πολύ η Λιάνα Κανέλλη αποκάλυψε ότι... "η Πυροσβεστική προστάτευε τα μηχανήματα που είχε αγοράσει και εγκαταστήσει πολύ γνωστός μεγαλοεργολάβος( βλέπε Μπόμπολας) ο οποίος φτιάχνει βιομηχανικό πάρκο στην Βορειοανατολική Αττική"! Η Λιάνα Κανέλλη τον φωτογράφισε αλλά ….
δεν είχε και το κουράγιο να τον ονοματίσει, ας είναι και βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Συμπλήρωσε δε λέγοντας ότι "το θέμα του ΧΥΤΑ πυροδότησε τον εμπρηστικό μηχανισμό που έκαψε την Αττική" ενώ δεν... παρέλειψε να σχολιάσει το χοντρό παιχνίδι που παίζεται με τα 20 εκατομμύρια ευρώ που θα έπαιρνε η κοινοπραξία του μεγάλο-κατασκευαστή Γ. Μπόμπολα για να πάρει το έργο. Μια σκληρή απάντηση από τους ψηφοφόρους για όσα κάνει χρειάζεται και το χούφταλο ο Σουφλιάς, που υπέγραψε 20 εκατομμύρια ευρώ στον Μπόμπολα για να κάνει ΧΥΤΑ στο Γραμματικό-έναν ΧΥΤΑ που σε 2 χρόνια θα είναι άχρηστος, σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες.

4 σχόλια:

Γιαγκουλας.Φ. είπε...

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΙΑΝΑ ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ....ΣΥΝΕΧΙΣΕ....

Γιαγκουλας.Φ. είπε...

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΙΑΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ .[ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ]. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ...ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝΑ ΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΣΤΑ Blog.- ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ....

Γιαγκουλας.Φ. είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ???

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΛΙΑΝΑ ...ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΨΙΜΑΤΑ ΣΟΥ....ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ Google Γιαγκουλασ.Φ.

Related Posts with Thumbnails