Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Για σοβαρευτείτε λίγο στο ΒΗΜΑ.


O περιορισμός στη δόμηση, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, η στήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης και η αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών επιχειρούνται με το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Παράκτιο Χώρο και τα Νησιά, όπως δήλωσε χθες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς , ο οποίος το έδωσε σε δημόσια διαβούλευση. Ο υπουργός τόνισε ότι μπαίνει τάξη στο τι μπορεί να κάνει ο καθένας και πού, στα νησιά και στον παράκτιο χώρο της Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας την ολοκλήρωση του χωροταξικού αυτού πλαισίου ως μία ακόμη πολύ σημαντική διαρθρωτική παρέμβαση, που εντάσσεται στη μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενός ολοκληρωμένου χωροταξικού σχεδιασμού, με το οποίο η χώρα αποκτά νέες αναπτυξιακές προοπτικές και το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον θωρακίζεται. σε δηλώσεις του ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, με το χωροταξικό αυτό γίνεται προσπάθεια …..
Για σοβαρευτείτε στο ΒΗΜΑ λίγο. Έλεος .Όχι άλλη διαφήμιση στον Σουφλιά σας. Το ξέρουμε ότι είναι ο «αρεστός» σας δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεται κάθε μέρα?


O περιορισμός στη δόμηση, η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, η στήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης και η αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών επιχειρούνται με το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Παράκτιο Χώρο και τα Νησιά, όπως δήλωσε χθες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς , ο οποίος το έδωσε σε δημόσια διαβούλευση. Ο υπουργός τόνισε ότι μπαίνει τάξη στο τι μπορεί να κάνει ο καθένας και πού, στα νησιά και στον παράκτιο χώρο της Ελλάδας, χαρακτηρίζοντας την ολοκλήρωση του χωροταξικού αυτού πλαισίου ως μία ακόμη πολύ σημαντική διαρθρωτική παρέμβαση, που εντάσσεται στη μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενός ολοκληρωμένου χωροταξικού σχεδιασμού, με το οποίο η χώρα αποκτά νέες αναπτυξιακές προοπτικές και το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον θωρακίζεται. σε δηλώσεις του ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, με το χωροταξικό αυτό γίνεται προσπάθεια …..για περιορισμό της εκτός σχεδίου δόμησης, της ανεξέλεγκτης διασποράς έργων και δραστηριοτήτων, καθώς και του ελέγχου της αυθαίρετης δόμησης, ενώ υποστηρίζεται η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, η στήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης και η αντιμετώπιση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών…..
Για σοβαρευτείτε στο ΒΗΜΑ λίγο. Έλεος .Όχι άλλη διαφήμιση στον Σουφλιά σας. Το ξέρουμε ότι είναι ο «αρεστός» σας δεν χρειάζεται να μας το υπενθυμίζεται κάθε μέρα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails