Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Αυτό λέγεται… πολιτικό .. θράσος?


Σαφάρι για έσοδα από τους μη έχοντες?

Ιδιώτες βάζει η κυβέρνηση στο κυνήγι των οφειλετών του Δημοσίου. Στελέχη πολυεθνικής εταιρείας συμμετέχουν ήδη σε ειδική επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο Οικονομικών για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων χρεών και σύντομα θα…

Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους

Έκκληση για τη λήψη μέτρων από την κυβέρνηση, προκειμένου να προστατευθούν οι έμποροι και βιοτέχνες από τη μάστιγα…

Και τα κέρδη των τραπεζών?

Σε 708 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη του Ομίλου της Εθνικής το πρώτο εξάμηνο 2009, σημειώνοντας…
ΣΤΑ 88 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, αυξημένα κατά 9% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο, ανήλθαν τα καθαρά κέρδη της Εurobank στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ συνολικά…..


Σαφάρι για έσοδα από τους μη έχοντες?

Ιδιώτες βάζει η κυβέρνηση στο κυνήγι των οφειλετών του Δημοσίου. Στελέχη πολυεθνικής εταιρείας συμμετέχουν ήδη σε ειδική επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο Οικονομικών για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων χρεών και σύντομα θα εγκατασταθούν στις Εφορίες για να παράσχουν «συμβουλές και υπηρεσίες», προκειμένου να αναγκαστούν οι οφειλέτες να περάσουν από το δημόσιο ταμείο.

Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους

Έκκληση για τη λήψη μέτρων από την κυβέρνηση, προκειμένου να προστατευθούν οι έμποροι και βιοτέχνες από τη μάστιγα των ακάλυπτων επιταγών, αλλά και τη "μαύρη λίστα" του Τειρεσία

Και τα κέρδη των τραπεζών?

Σε 708 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη του Ομίλου της Εθνικής το πρώτο εξάμηνο 2009, σημειώνοντας μείωση κατά 13% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2008. Τα καθαρά κέρδη του δευτέρου τριμήνου ανήλθαν σε 391 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 23% σε σχέση με το προηγούμενο.
ΣΤΑ 88 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, αυξημένα κατά 9% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο, ανήλθαν τα καθαρά κέρδη της Εurobank στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ συνολικά για το εξάμηνο η καθαρή κερδοφορία της διαμορφώθηκε στα 169 εκατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails