Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Συνεχίζονται οι πολιτικές μαλακίες στον ΛΑγΟΣ


Έχουμε συνηθίσει τις απανωτές γκάφες από το ΛΑγΟΣ και ειδικά τον Πρόεδρό του, όμως τέτοια ανευθυνότητα δεν την περιμέναμε: έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να επικαλεστούν τη Συνθήκη της Λισσαβόνας (Ευρωσύνταγμα),προκειμένου να γίνει Δημοψήφισμα για το Μεταναστευτικό (πλήρες κείμενο εδώ). ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ότι η συγκεκριμένη Συνθήκη, που έχει γίνει ήδη αποδεκτή από τη χώρα μας, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, λαμβάνοντας υπόψη ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!Γι'αυτό άλλωστε και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν τέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση. Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο Καρατζαφέρης τότε: "Σαν την «μεγαλύτερη απάτη εναντίον των λαών της Ευρώπης», περιέγραψε από βήματος της Βουλής την Συνθήκη της Λισαβόνας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας πως καταργούνται τα Εθνικά Κοινοβούλια. Ο κ. Καρατζαφέρης επισήμανε πως η κύρωση της Συνθήκης θα σημάνει και «συνταγματική εκτροπή», καθώς δεν θα ισχύει το άρθρο 26 του Συντάγματος (περί εξουσιών του κράτους) κάτι που, όπως ανέφερε, δεν το γνωρίζει ο λαός, καθώς οι διαπραγματεύσεις για την Συνθήκη έγιναν μυστικά.
«Καταργείται η λέξη 'κοινότητα' και αντικαθίσταται από την λέξη 'ένωση'», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης, τονίζοντας ότι τώρα «το πάνω χέρι δεν θα έχει το Σύνταγμα, αλλά το Διευθυντήριο των Βρυξελλών [...]. Η ζωή μας θα διέπεται από τις νόρμες της ΕΕ», κατέληξε."
Πηγή. Θέλετε κι άλλα; "Ως «αδίστακτο Σύνταγμα» που καταστρατηγεί τη λογική, τις δημοκρατικές αρχές και τις ελευθερίες των λαών, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, τη Συνθήκη της Λισαβόνας και ζήτησε από την κυβέρνηση «αν δεν φοβάται τον λαό» να πει «ναι» στο δημοψήφισμα. Ο κ. Καρατζαφέρης, ανέφερε ότι συντάχθηκε με μεθόδους «κόζα νόστρα» σε μυστικές συναντήσεις κάποιων ηγετών και ερήμην των λαών, οι οποίοι «αν ήξεραν» δεν θα την δεχόταν ποτέ. Αφού ανέφερε ότι το 84% του ελληνικού λαού θέλει δημοψήφισμα - επικαλούμενος δημοσκόπηση της ΕΕ - απευθύνθηκε στο κυβερνών κόμμα για να πει ότι «φοβάται τον λαό» γιατί ξέρει πως δεν θα ακολουθούσε. Νωρίτερα, ο εισηγητής του ΛΑΟΣ ο θανασάκης ο Πλεύρης σημείωσε ότι η ανάγκη για την ενωμένη Ευρώπη δεν ήταν λαϊκό αίτημα αλλά απόφαση των μεταπολεμικών ηγετών και οι σημερινές φυγόκεντρες δυνάμεις αναπτύσσονται επειδή δεν υπάρχει η επιθυμητή οικονομική ανάπτυξη. Όπως παρατήρησε, προ δύο ετών, το ευρωσύνταγμα δεν το απέρριψε το 1% των Ευρωπαίων αλλά ο γαλλικός και ο ολλανδικός λαός. Εμείς, πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης δεν είμαστε κατά της ΕΕ αλλά υπέρ της προσέγγισης των ευρωπαϊκών εθνών και όχι των πολυεθνικών." Πηγή.
Τι ισχύει τελικά κ.Καρατζαφέρη; ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ τη Συνθήκη; ΑΛΛΑΞΑΤΕ τις απόψεις σας; Δεν είναι πλέον "κόζα νόστρα" και "Διευθυντήριο"; ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ που ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ζητάτε τη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ήσασταν κάθετα αντίθετος σ'αυτές τις "νόρμες που διέπουν τη ζωή μας"; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ! Πρόκειται για μια ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ και καλό θα είναι οι "φωστήρες" που το σκέφτηκαν, να αποσύρουν άμεσα αυτή την απαράδεκτη πρόταση. Διαφορετικά, ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ Συνθήκη της Λισσαβόνας: έτσι, στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν το "Δούρειο Ίππο" της λαθρομετανάστευσης, ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ την Κερκόπορτα! Πηγή

Απλά, έχει χάσει την… Μπάλα


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο φασισμος στη σημερινη εποχη προερχεται απο τα αριστερα κεντρα της ιδεολογιας του συριζα.Αυτοι με τις νεοταξικες τους θεσεις και τις θεσεις τους υπερ της παγκοσμιοποιησης θελουν να επιβαλλουν κι εχουν κατορθωσει να επιβαλουν τη γνωμη τους στα ΜΜΕ.
Αποδεξη το τι προπαγανδα γινεται απο τα ΜΜΕ για να ψηφιστει αυτο το νομοσχεδιο.Ο λαος αν ερωτηθει θα το καταψηφισει σιγουρα.Δεν τον ρωτουν ομως.Αυτο δεν ειναι φασισμος;Αν αυτο δεν λεγεται φασισμος τοτε τι λεγεται;
Ο Καρατζαφερης οργανο τον ιδιων κυκλων ειναι.Αυτοι των δημιουργησαν.(οχι ο συριζα,αλλα αυτοι που ελεγχουν και τον Συριζα).Τον δημιουργησαν και τον προβαλουν εσκεμμενα.Τον διατηρουν ωστε να καπηλευεται καθε τι που ειναι εθνικο.Καθε τι που θα μπορουσε να ξεπηδησει αγνα μεσα απο το λαο και υπερ του λαου....
Το περιεργο του πραγματος ειναι οτι απο τη μια τον προβαλουν συνεχως και απο την αλλη οταν ειναι να μιλησει και να λαβει θεσεις τον πυροβολουν.Εισαι ακροδεξιος.Εισαι λεπεν και τετοια.Δεν αναρωτηθηκε ποτε κανεις να θεσει μια ερωτηση στα καναλια και τους δημοσιογραφους...Για ποιο λογο το κανετε αυτο; Απο τη μια τον χαϊδευετε με συνεχη προβολη κι απο την αλλη ειστε και αντιθετοι στις αποψεις του; Να εισασταν ακροδεξια καναλια το καταλαβαινω.Τωρα ομως γιατι;
Πολυ απλα γιατι ειναι οργανο τους.Εκτονωνει στις ταξεις του οτι θα μπορουσε να βοηθησει την Ελλαδα.Αν γινει μια διαδηλωση πχ τωρα για το νομοσχεδιο αυτο,θα παει ο Καρατζαφερης και θα την καπηλευτει.Ετσι ο απλος πολιτης απο κει που ειχε τη διαθεση να αντιδρασει θα μαζευτει πισω.Θα με πουν ακροδεξιο, θα πει..Κι ετσι ελεγχουν το λαο..
Ο φασισμος και η προπαγανδα σημερα βρισκεται στα χερια των αριστερων-λατρεων της παγκοσμιοποιησης και αυτο ειναι ολοφανερο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΑΙΚΙΖΕΙ...ή Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ


ΑΡΘΡΟ 44 του Συντάγματος ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου. Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που...

ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Κανονισμός της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Βουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο. Αν νομοσχέδιο υπερψηφιστεί, η προθεσμία του άρθρου 42 παράγραφος 1 αρχίζει από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Ανώνυμος είπε...

=ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
http://avragioz.blogspot.com/2010/01/philip-nielsen.htm
Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2010
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ PHILIP NIELSEN, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ
Το εικονιζόμενο ξωτικό ....εισαγωγής (δεν είναι κανένας τυχαίος), επαγγέλλεται marketing, διαφήμιση, προμόσιον, μπόλικες οικονομικές "επιστήμες" ετσέτερα και επειδή μας έκατσε και στον σβέρκο, μας εκμνηστερεύτηκε προς διόρθωση των δημοκρατικών αισθημάτων μας, ότι για να προκόψει κανείς στο ενταύθα, πρέπει κάθε 17 Νοέμβρη, να δουλεύει στο διπλάσιο αφιλοκερδώς.
Αμέσως και ώωωωω του θαύματος, θα αποκτήσει την οικονομική λευτεριά του και αύθις, θα καταστεί χορτάτος, προς παν έτερον δικαίωμα, μέχρι σημείου, να απορρίπτει πάσα πονηρά σκέψη για υπόλοιπες λευτεριές, στον πλησιέστερο κάδο σκουπιδιών της Παιανίας, όπου και μας πεονίζεται.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ & ΙΔΙΟΧΟΙΡΩΣ
"17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Η δική μου γνώμη δεν είναι η κανονική, αλλά να, εγώ διαφωνώ πλήρως με το τρόπο που γιορτάζεται σημερα η 17 Νοέμβρη στα παιδιά. Τα σχολεία κλείνουν επισήμως, δήθεν για να τιμήσουν τους αγωνιστές, (για τους περισσότερους όμως μαθητές είναι απλός μια επίσημη κοπάνα).

Πάμε λοιπόν σε μια νέα λογική και μην ξεχνάτε η ... μόνη πραγματική ελευθερία είναι η οικονομική ελευθερία". Αυτά λοιπόν μας λέει ....αγογγύστως!!!!!!!


Άλλα "σημαντικά στοιχεία" για το υποκείμενο, μπορείτε να αλιεύσετε ΕΔΩ
Αν επρόκειτο για κάποιον τυχαίο, θα λέγαμε το σύνηθες " ρε δε πα να γ......., δεν ασχολούμαστε με μαλάκες που δουλεύουν στη Πεονία.!!!
Έλα όμως που ο ξεφτίλας, είναι από τους πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ κολλητούς, της γυναίκας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου!!!!!
ΝΑΙ.!!!!! Από αυτά τα καθίκια που ο Τζέφρι, θα μας κάνει εισαγωγή μέχρι εντός μας, για να σωθεί, αυτός, αυτοί και τα λοιπά μυστήρια!!!!!!
Ο Ισολογισμός, είναι ενδεικτικό δείγμα του φωστήρος και εν δυνάμει σωτήρος αφεαυτού του και για μια από τις εταιρείες του, από τον οποίο εύκολα διαπιστώνουμε, ότι ο φέρελπις PHILIP NIELSEN, μεγάλη χρείαν έχει από Εισαγγελική αρχή, δια το αίσιον τέλος του.
1.--- Διαπιστώνουμε, ότι μια εταιρεία ξεκάθαρα παροχής υπηρεσιών, που "κανονικά" θα έπρεπε το 60% του τζίρου της να είναι πεντακάθαρο κέρδος, μας βγαίνει ετησίως ....κατεστραμένη, λες και κάθε 31 δωδεκάτου, δέχεται επίθεση του Κανάρη του μπουρλοτιέρη!!!!!
2.--- Διαπιστώνουμε, ότι ενώ τζιράρει ετησίως περί το 1.000.000 ΕΥΡΑ (€), κατωρθώνει να φτάνει τις ζημιές της, η ζημιάρα εταιρία του NIELSEN, μέχρι και περί τις .....300.000 € (γαμώ το κέρατό μου, μιλάμε για διάνοια..... και τι λατρεία..... δεν καταλαβαίνω πως και μας κάθεται αδιαμαρτύρητα και με διπλή εργασία, με τόση χασούρα!!!!).
3.--- Και το πιο αξιοσημείωτο (που πρέπει να τον αναλάβει Εισαγγελέας, έστω και για να τον προστατέψει απ' την .....αυτοκαταστροφή του!!!): Οι Ελληνικές Φορολογικές και λοιπές Αρχές, "στραβωμάρα" έχουν και κάνουν ότι δεν βλέπουν, ότι η εταιρία του PHILIP NIELSEN, όχι μόνο είναι σε δυσαρμονία με τα ίδια κεφάλαια,

αλλά στη κυριολεξία ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΩΝ ΚΑΦΑΛΑΙΩΝ, για αρκετά χρόνια!!!!!
Αν (λέω ΑΝ), μια Ανώνυμη Εταιρία, ανήκε σε μένα, που καλώς ή κακώς δεν έχω φιλική ούτε επαγγελματική σχέση με την οικογένεια του Υπουργού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και εμφάνιζε στον Ισολογισμό της, Αρνητική Καθαρή Θέση, μέχρι που θα έβαζε τη σούβλα της?????
Γιωργάκη Παπακωνσταντίνου, μήπως το παραπάνω φρουτάκι, είναι και συνεταίρος της γυναίκας σου και γι αυτό τυχαίνει παραπανίσιας προστασίας στις πορδοδιαφυγές του??????
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στις 2:34 μ.μ. Ετικέτες αδιαφάνεια, Διαπλοκή, Παπακωνσταντίνου, Υπουργείο Οικονομικών

Ανώνυμος είπε...

=ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!!
http://avragioz.blogspot.com/2010/01/philip-nielsen.htm
Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2010
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ PHILIP NIELSEN, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ
Το εικονιζόμενο ξωτικό ....εισαγωγής (δεν είναι κανένας τυχαίος), επαγγέλλεται marketing, διαφήμιση, προμόσιον, μπόλικες οικονομικές "επιστήμες" ετσέτερα και επειδή μας έκατσε και στον σβέρκο, μας εκμνηστερεύτηκε προς διόρθωση των δημοκρατικών αισθημάτων μας, ότι για να προκόψει κανείς στο ενταύθα, πρέπει κάθε 17 Νοέμβρη, να δουλεύει στο διπλάσιο αφιλοκερδώς.
Αμέσως και ώωωωω του θαύματος, θα αποκτήσει την οικονομική λευτεριά του και αύθις, θα καταστεί χορτάτος, προς παν έτερον δικαίωμα, μέχρι σημείου, να απορρίπτει πάσα πονηρά σκέψη για υπόλοιπες λευτεριές, στον πλησιέστερο κάδο σκουπιδιών της Παιανίας, όπου και μας πεονίζεται.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ & ΙΔΙΟΧΟΙΡΩΣ
"17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Η δική μου γνώμη δεν είναι η κανονική, αλλά να, εγώ διαφωνώ πλήρως με το τρόπο που γιορτάζεται σημερα η 17 Νοέμβρη στα παιδιά. Τα σχολεία κλείνουν επισήμως, δήθεν για να τιμήσουν τους αγωνιστές, (για τους περισσότερους όμως μαθητές είναι απλός μια επίσημη κοπάνα).

Πάμε λοιπόν σε μια νέα λογική και μην ξεχνάτε η ... μόνη πραγματική ελευθερία είναι η οικονομική ελευθερία". Αυτά λοιπόν μας λέει ....αγογγύστως!!!!!!!


Άλλα "σημαντικά στοιχεία" για το υποκείμενο, μπορείτε να αλιεύσετε ΕΔΩ
Αν επρόκειτο για κάποιον τυχαίο, θα λέγαμε το σύνηθες " ρε δε πα να γ......., δεν ασχολούμαστε με μαλάκες που δουλεύουν στη Πεονία.!!!
Έλα όμως που ο ξεφτίλας, είναι από τους πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ κολλητούς, της γυναίκας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου!!!!!
ΝΑΙ.!!!!! Από αυτά τα καθίκια που ο Τζέφρι, θα μας κάνει εισαγωγή μέχρι εντός μας, για να σωθεί, αυτός, αυτοί και τα λοιπά μυστήρια!!!!!!
Ο Ισολογισμός, είναι ενδεικτικό δείγμα του φωστήρος και εν δυνάμει σωτήρος αφεαυτού του και για μια από τις εταιρείες του, από τον οποίο εύκολα διαπιστώνουμε, ότι ο φέρελπις PHILIP NIELSEN, μεγάλη χρείαν έχει από Εισαγγελική αρχή, δια το αίσιον τέλος του.
1.--- Διαπιστώνουμε, ότι μια εταιρεία ξεκάθαρα παροχής υπηρεσιών, που "κανονικά" θα έπρεπε το 60% του τζίρου της να είναι πεντακάθαρο κέρδος, μας βγαίνει ετησίως ....κατεστραμένη, λες και κάθε 31 δωδεκάτου, δέχεται επίθεση του Κανάρη του μπουρλοτιέρη!!!!!
2.--- Διαπιστώνουμε, ότι ενώ τζιράρει ετησίως περί το 1.000.000 ΕΥΡΑ (€), κατωρθώνει να φτάνει τις ζημιές της, η ζημιάρα εταιρία του NIELSEN, μέχρι και περί τις .....300.000 € (γαμώ το κέρατό μου, μιλάμε για διάνοια..... και τι λατρεία..... δεν καταλαβαίνω πως και μας κάθεται αδιαμαρτύρητα και με διπλή εργασία, με τόση χασούρα!!!!).
3.--- Και το πιο αξιοσημείωτο (που πρέπει να τον αναλάβει Εισαγγελέας, έστω και για να τον προστατέψει απ' την .....αυτοκαταστροφή του!!!): Οι Ελληνικές Φορολογικές και λοιπές Αρχές, "στραβωμάρα" έχουν και κάνουν ότι δεν βλέπουν, ότι η εταιρία του PHILIP NIELSEN, όχι μόνο είναι σε δυσαρμονία με τα ίδια κεφάλαια,

αλλά στη κυριολεξία ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΩΝ ΚΑΦΑΛΑΙΩΝ, για αρκετά χρόνια!!!!!
Αν (λέω ΑΝ), μια Ανώνυμη Εταιρία, ανήκε σε μένα, που καλώς ή κακώς δεν έχω φιλική ούτε επαγγελματική σχέση με την οικογένεια του Υπουργού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και εμφάνιζε στον Ισολογισμό της, Αρνητική Καθαρή Θέση, μέχρι που θα έβαζε τη σούβλα της?????
Γιωργάκη Παπακωνσταντίνου, μήπως το παραπάνω φρουτάκι, είναι και συνεταίρος της γυναίκας σου και γι αυτό τυχαίνει παραπανίσιας προστασίας στις πορδοδιαφυγές του??????
Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ στις 2:34 μ.μ. Ετικέτες αδιαφάνεια, Διαπλοκή, Παπακωνσταντίνου, Υπουργείο Οικονομικών

Related Posts with Thumbnails