Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Ρε ΜΑΚΗ είπες τέτοια κακά λόγια για τον «Αρχηγό» σου;


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2004, έξι μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ο νύν βουλευτής του ΛΑΟΣ και τότε πρόεδρος του "Ελληνικού Μετώπου" ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ δίνει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στις “Ελληνικές Γραμμές”, το επίσημο περιοδικό του "Ελληνικού Μετώπου" .

Απολαύστε την, πρόκειται για Ντοκουμέντο ανεκτίμητης αξίας...


«Ο πολιτικός σας λόγος δεν θίγει το ζήτημα του Σιωνισμού.

ΒΟΡΙΔΗΣ: Καλό είναι πριν διαπραγματευτούμε οποιοδήποτε ζήτημα να το ορίζουμε. Ο σιωνισμός τι είναι σε τελική ανάλυση; Ο εβραϊκός εθνικισμός. Οι σιωνιστές τι έπραξαν; Την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Εάν αυτό το οποίο καταγγέλλεται μέσω της λέξης σιωνισμός είναι η επέμβαση του Ισραήλ στα εσωτερικά των άλλων κρατών ή η γενικότερη επιρροή του Ισραήλ στην παγκόσμια πολιτική λόγω της επίδρασης στην πολιτική των ΗΠΑ, εγώ θα έλεγα ότι συμφωνώ. Έχουμε όμως ένα πρόβλημα που θα ήταν το ίδιο αν η επιρροή αυτή είχε οποιαδήποτε άλλη εθνική προέλευση. Αν αυτή η επιρροή ήταν Ιαπωνική, Γερμανική, Γαλλική κ.ά. η αντίδρασή μου θα ήταν ίδια. Δεν φορτίζομαι ανάλογα με την εθνική προέλευση του οποιουδήποτε φορέα πίεσης.

Δεν συμφωνείτε δηλαδή με την «συνήθη εθνικιστική οπτική» που θέλει τον εβραϊσμό -από καταβολής κόσμου- να συνωμοτεί εναντίον του Ελληνισμού

ΒΟΡΙΔΗΣ: Κοιτάξτε, εγώ αυτές τις συνωμοσιολογίες δεν τις πολυκαταλαβαίνω, ούτε ασχολούμαι. Σε τελευταία ανάλυση, ειδικά υπό συνθήκες κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, κανείς δεν βρίσκεται στο παραβάν του εκλογικού τμήματος μαζί με τον ψηφοφόρο. Τόσα χρόνια ψηφίζω και δεν είδα κανέναν ραβίνο δίπλα μου στην κάλπη να με ελέγξει για το τι θα στηρίξω με την ψήφο μου. Οι Έλληνες τόσα χρόνια θα μπορούσαν να έχουν δώσει τις δικές τους απαντήσεις στα προβλήματά τους, όπως -εν πολλοίς- το πράττουν οι Γάλλοι, οι Ελβετοί, οι Νορβηγοί, όπως το έπραξαν οι Αυστριακοί και όπως το πράττουν όλοι οι αγωνιζόμενοι λαοί.
Αντί για αυτό, βρήκαν καταφύγιο και εύκολες λύσεις στις συνωμοσιολογίες που απαλλάσσουν, όποιον τις λέει, από τις προσωπικές του ευθύνες. Η στιγμή της ψήφου είναι η στιγμή της προσωπικής ευθύνης. Εδώ στην Ελλάδα, από τη μια μεριά μας αρέσει να τα ρίχνουμε στις αόρατες δυνάμεις -σιωνισμός – ή στην παντοκρατορία των ΗΠΑ, αλλά στην τελευταία ανάλυση πάμε και ψηφίζουμε σε ποσοστό 90% τους βασικούς εκπροσώπους του διεθνισμού, της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης. Εκεί ποιος μας φταίει;»

Στην ίδια συνέντευξή ο κ. Μάκης Βορίδης εκφράζει και αρκετές διόλου κολακευτικές διαπιστώσεις του για τον σημερινό αρχηγό του (υποπίπτει σε απίθανες αντιφάσεις, δεν είναι σοβαρός, λέει αστειότητες, με πιο κραυγαλέα, πως «απολαμβάνει μιας ανεξήγητης ανοχής»):

«Με όλα αυτά εννοείτε ότι ο κ. Καρατζαφέρης που μιλάει για Σιωνισμό επιτίθεται στον εύκολο και αόρατο εχθρό; Συνωμοσιολογεί;

ΒΟΡΙΔΗΣ: Σημειώνω ότι ο κ. Καρατζαφέρης υποπίπτει σε απίθανες αντιφάσεις. Να σας αναφέρω μία που άκουσα τελευταία και η οποία τολμώ να πω ότι με βγάζει από τα ρούχα μου. Ερωτηθείς τι θα κάνει με το θέμα των λαθρομεταναστών απάντησε: Εγώ θα νομιμοποιήσω όλους τους λαθρομετανάστες από τη στιγμή που θα σκάψουν τόσο πολύ ώστε να βρουν τα αρχαία μνημεία στην Ελλάδα”! Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Τα λέει μάλιστα και σε τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν μεγάλη τηλεθέαση και το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό. Οι δημοσιογράφοι που τον ακούν να τα λέει αυτά υποτίθεται πως είναι σοβαροί και δεν αντιδρούν όταν ακούνε αυτές τις αστειότητες. Αν τα έλεγα εγώ θα με είχαν κατασπαράξει. Περιέργως, ο κ. Καρατζαφέρης απολαμβάνει μίας … ανεξήγητης ανοχής. Τι σημαίνει τώρα να λες ότι θα νομιμοποιήσεις λαθρομετανάστες όταν θα “ανακαλύψουν τα αρχαία”; Σημαίνει ότι θα τους βάλεις να κάνουν καταναγκαστικά έργα και όταν θα τα ολοκληρώσουν θα τους κάνεις Έλληνες πολίτες; Πως μπορούν να λέγονται αυτά;»…
Πηγή

Εμείς θα συμπληρώσουμε ότι αυτά δεν είναι τίποτα, μπροστά σε όσα λένε τώρα κατ ιδίαν για τον μεγάλο πολιτικό ξευτίλα. Μπροστά του χειροκροτούν και πίσω του τον βρίζουν. Οπότε τα ίδια πολιτικά σκατά είναι όλοι, αφού στον ίδιο βόθρο κολυμπούν παρέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails