Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Τον έδερναν ΔΕΚΑ λόγω…. ομοιότητας με άλλον

Άγριος ξυλοδαρμός χωρίς αιτία.

Τα ξημερώματα της Παναγίας, ξυλοκοπήθηκε άγρια στην πλατεία των Λιονταριών στο Ηράκλειο ένας 39χρονος .

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο39χρονος βρισκόταν σε σουβλατζίδικο της πλατείας με τη σύζυγό του, όταν τον πλησίασαν δέκα άτομα ηλικίας 19 έως 25 ετών, τα οποία αφού αρχικά τον ειρωνεύτηκαν απρόκλητα, στη συνέχεια του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος, με τα χέρια τους αλλά και με καρέκλες του καταστήματος προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Το θύμα μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η Αστυνομία συνέλαβε για το περιστατικό δύο άτομα ηλικίας 19 και 25 ετών, ενώ αναζητά άλλα οχτώ άτομα τα οποία κατηγορούνται για απρόκλητη εξύβριση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία σε βάρος του 39χρονου.

Από πληροφορίες που είχαμε το θύμα είχε εκπληκτική ομοιότητα με έναν οργανωμένο οπαδό του ΟΦΗ, και η αναίτια επίθεση που δέχτηκε (πιθανόν από τοπικούς φανατικούς οπαδούς μεγάλης ομάδας της πρωτεύουσας) ήταν «προϊόν» αυτής της σύμπτωσης.



2 σχόλια:

ephee είπε...

Σας παρακαλώ αφού ανεβάσατε αυτή την είδηση και σας έχω και σαν πηγη, ανεβάστε κι αυτό, μήπως και βοηθήσουμε τον άνθρωπο να βρει το δίκιο του, και να τιμωρηθούν οι νταήδες.
Ευχαριστώ

©

Μαρια Μιχαηλιδου είπε...

Ολη αυτη η ανασφαλεια που μας παρεχει το Κρατος πηγαζει απο το 3% που διαθετουν οι ΕΕΕλληννες ππολλιτικοι στην παιδεια. Αν ολοι διαθεταμε χρονο και χρημα για να αποκτησουν αγωγη τα παιδια μας ολα θα ηταν καλυτερα.
Εδω ψηφιζουμε αυτοκαταστροφηκα, πολιτικοι ειναι αυτοι που εχουμε;
Ποιο οραμα θεσπιζουν;
Θα αρχισω απο αυτες τις εκλογες να ψηφιζω ξεχωριστους πολιτικους, να ψηφιζω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Related Posts with Thumbnails