Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ο Κουράκης αβαντάρει τα φιλαράκια του εις βάρος του Δήμου;


Ένα ακόμη δημοτικό πάρκινγκ αλλά και ένα αναψυκτήριο, στην περιοχή του Τάλως, δίπλα στο κύμα, έχει να επιδείξει η δημοτική επιχείρηση της ΔΕΠΤΑΗ.

Πρόκειται για το πρώτο δημοτικό χώρο στάθμευσης, ο οποίος χωροθετείται στην παραλιακή ζώνη, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των παρκινγκ που διαχειρίζεται η δημοτική επιχείρηση του δήμου Ηρακλείου στα 10. Ένα παρκινγκ που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4,5 στρεμμάτων, όπου και έγιναν χωματουργικές εργασίες και με χωρητικότητα να αγγίζει τα 220 οχήματα. Σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει μόνο απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 4 το απόγευμα έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Τιμή:

Το κόστος για τη στάθμευση του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 2 ευρώ, με τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης « Πολιτισμού, Τουρισμού, βούτα και ξέσκισε, για την… Ανάπτυξη ρε γαμώτο» κ. Παρασύρη να σημειώνει την «κοινωνική παρέμβαση» που πραγματοποιεί με αυτήν την χαμηλή τιμολογιακή πολιτική ο δήμος Ηρακλείου. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΤΟ NEO PARKING ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ (2 ΕΥΡΩ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΛΜΗ, ΚΑΛΛΕΡΓΗ, ΤΟ ΕΝVY! Κύριοι σας ( λέω και κύριους τρομάρα σας) ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ PARKING...ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΘΑ ΜΕΙΩΝΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ PARKING ΤΗΣ ΔΕΠΤΑΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. (και όχι 3 και 4 ευρώ, που είναι και το αντίτιμο σε όλα τα επαγγελματικά parking της πόλης ) Εσείς εν ονόματι του καλού της πόλης αλλου αισχροκερδείτε εις βάρος των πολιτών που σας εξέλεξαν, και αλλού ευνοείται επίσης ασύστολα, τα φιλαράκια σας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΚΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗ

Related Posts with Thumbnails