Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ρολόγια και κρουασάν με ….σκληρή και… μαλακή γέμιση


Όχι δεν πρόκειται για κάποια συνταγή αλλά για εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος ηρωίνης του είχε ως προπύργιο τη χώρα μας. Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΥπΕΕ Αττικής σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές του Μπαχρέιν κατάφεραν να εντοπίσουν μέλη της σπείρας που δραστηριοποιούνταν στη χώρα μας. Μάλιστα, ένας εκ των δύο συλληφθέντων δήλωνε φοιτητής του ΕΜΠ.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως το εν λόγω κύκλωμα, τα τελευταία χρόνια, διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης από το Ιράν μέσω Τουρκίας και κατάφερνε να τις κρύψει μέσα σε ρολόγια τοίχου τα οποία μάλιστα έστελνε με ταχυδρομικά δέματα!

Συνολικά από το 2008 έως το 2009 είχαν σταλεί στην Ελλάδα 17 δέματα με ηρωίνη με βάρος 220 κιλά περίπου.

Όπως αναγνώσατε και πρωτύτερα οι παραλήπτες εμφανίζονται να είναι φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων οι οποίοι είχαν νοικιάσει θυρίδες σε διάφορα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ.

Η φαντασία δεν έχει όρια. Τρία άτομα πήγαν στο Λιμάνι της Πάτρας να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής Πάτρα- Ιταλία. Είχαν μαζί τους λαχταριστά κρουασάν με γέμιση σοκολάτας αλλά στην ζύμη του Κρουασάν είχαν και δύο σακουλάκια με χασίς

Όμως κίνησαν τις υποψίες των ανδρών του λιμεναρχείου της Πάτρας, οι οποίοι έκαναν έλεγχο και δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν τα κρουασάν με γέμιση… χασίς.

Τα τρία άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο συνελήφθησαν......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails