Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Καρατζαφερο-Τζαβέλα: ΝΑΙ ….υπό «προϋποθέσεις» για τους μετανάστες


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυριακής

Σελίδα 18

Η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ, κ. Νίκη Τζαβέλλα, σε πρόσφατες δηλώσεις της στον "Φλας" , δηλώνει "ναι, στο νομοσχέδιο υπό προϋποθέσεις"...Αυτές ερμηνεύθηκαν ως διαχωρισμός από την κεντρική γραμμή.

"Οι προτάσεις του ΛΑΟΣ θα κατατεθούν στη Βουλή.

Όσον αφορά την δική μου άποψη , σχετίζεται με ορισμένα πρακτικά θέματα εφόσον οδεύουμε με την αρχή της πλειοψηφίας κι αυτό που έχω να επισημάνω είναι η προχειρότητα με την οποίαν κατατίθεται το νομοσχέδιο τόσο για τη χώρα μας όσο και για την τύχη αυτών των

ανθρώπων . Φοβάμαι ότι θα επιβαρυνθεί το ασφαλιστικό μας σύστημα , καθώς δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη οικονομικού κόστους, όπως και η δημόσια υγειονομική περίθαλψη".

Η κ. Τζαβέλλα επισημαίνει ότι "ένα μεγάλο μέρος των μεταναστών στην Ελλάδα προέρχεται από τα Δυτικά Βαλκάνια και την Αλβανία. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να πολιτογραφηθεί ο πληθυσμός, αφού σε πέντε χρόνια θα έχουν πάρει ευρωπαϊκό διαβατήριο. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα μεταβατικό στάδιο".

"Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση με την κ. Τζαβέλλα", λένε στον Ττ Κ συνεργάτες του Γ. Καρατζαφέρη....κλπ κλπ

Το άρθρο υπογράφει η Κατερίνα Κατσαβού

Αδειάζει κανονικά τον μπουρδολόγο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ η κα διαπλοκοτζαβέλαινα. Απαντά με το γνωστό πολιτικό παραμύθι «υπό προϋποθέσεις» και τρίχες κατσαρές λες και αποτίνεται σε χαχόλους. Τρέχα τώρα εσύ καραγκιοζοφέρη να βάζεις τους υπάλληλους σου να μαζεύουν υπογραφές, δήθεν, ότι κοπτεσε για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα όπως είναι το μεταναστευτικό, κάνοντας ταυτοχρόνως την προβοκάτσια σου, από την πίσω πόρτα.

Υ.Γ τι χειρονομία είναι αυτή που κάνεις με τα χέρια ρε μεγάλε; Τι εννοείς;


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Νίκη Τζαβέλλα, κολλητή της
Ντόρας, επιβλήθηκε απο αυτήν
στον Καρατζαφέρη γιά να την
βάλλει επικεφαλής του ευρωψη
φοδελτίου του ΛΑΟΣ .
Ο Καρατζαφέρης έγραψε στα τέτοια
του, παλαιούς και δοκιμασμένους
συναγωνιστές του γιά να δώσει
εξετάσεις στα όργανα της διαπλο
κής . Με την εκλογή Τζαβέλλα
τέλειωσε ο λόγος ύπαρξης ενός
εθνικού-πατριωτικού κόμματος
υπό τον Καρατζαφέρη αφού αυτός
μπήκε στο σύστημα και δεν τον
απασχολούν πιά έννοιες συντήρησης
και μούχλας όπως η Πατρίδα.
Απομένει πιά στους αγνούς του
ΛΑΟΣ να εκλέξουν άλλο πρόεδρο
κατά το προσεχές Συνέδριο του
κόμματος το οποίο θα γίνει πριν
από το καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ , ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ , ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ .
ΕΧΕΙ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ ! ! !
ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΩΣ " ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΑΔΩΡΟΤΑΤΟΝ "

Ανώνυμος είπε...

Οι "μάσκες" σύντομα θα πέσουν και ένας από αυτούς που φορούν "μάσκα" είναι σίγουρα και ο Καρατζαφέρης. Το ΛΑΟΣ θα αποδειχθεί σύντομα ότι είναι ένα απλό "εργαλείο" των ιμπεριαλιστών. Ένα "εργαλείο", το οποίο χρηματοδοτείται από το σύστημα και λειτουργεί όπως και το ΚΚΕ. Αν γνωρίζει κάποιος τον προβοκατόρικο ρόλο του ΚΚΕ στην ελληνική κοινωνία, μπορεί να καταλάβει απόλυτα και τον αντίστοιχο ρόλο του ΛΑΟΣ. Τι κάνει το ΚΚΕ; Ακυρώνει όλη την αριστερή φιλεργατική αντίληψη του ελληνικού λαού. Παίρνει τα δίκαια αιτήματα της εργατικής τάξης και τα κάνει "πατσαβούρες". Στερεί τον δίκαιο λόγο από τους εργαζόμενους μόνο και μόνο επειδή αναλαμβάνει να τον εκφράσει το ίδιο. Αυθαίρετα …και χωρίς να του έχει δώσει το δικαίωμα --μέσω της ψήφου του-- κανένας δημοκράτης εργαζόμενος.

Από τη στιγμή που η σταλινική --και άρα φασίστρια-- Αλέκα αναλαμβάνει να εκφράσει την αριστερή δημοκρατική αντίληψη περί εργασιακών σχέσεων, ευνόητο είναι ότι την "ακυρώνει" στο σύνολό της. Με τη βοήθεια της Αλέκας τα αφεντικά έκαναν πάντα ό,τι ήθελαν στην Ελλάδα. Το ανάλογο κάνει και ο "μποντιμπιλντεράς". Με τη βοήθεια του Γιώργου τα αφεντικά κάνουν ό,τι θέλουν εναντίον της Ελλάδας. Από τη στιγμή που ένας βασιλόφρων --και άρα φασίστας-- αναλαμβάνει να εκφράσει τη δεξιά δημοκρατική αντίληψη περί πατριωτισμού, ευνόητο είναι ότι την "ακυρώνει" στο σύνολό της. Αυτό είναι το "παιχνίδι" της εξουσίας και των ιμπεριαλιστών. Πληρώνουν "εργαλεία" προβοκατόρων και ελέγχουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού. Ο εργατικός κόσμος στην Ελλάδα "καπελώνεται" από το προδοτικό ΚΚΕ και ο πατριωτικός κόσμος "καπελώνεται" από το επίσης προδοτικό ΛΑΟΣ. Αγράμματοι κρατικοδίαιτοι "φωστήρες" βγαίνουν πρώτοι στους δρόμους της "διεκδίκησης", απλά και μόνον για να μην βγει κανένας άλλος. Ο καθένας στη δική του εξειδίκευση και υπό τις εντολές του ίδιου "αφεντικού".

Αυτός είναι ο ρόλος του Καρατζαφέρη. Ο ρόλος του υπάλληλου του Μητσοτάκη και "πολέμιος" της Ντόρας. Αυτός, που "κελαηδούσε" για όσο διάστημα βόλευε τον Μητσοτάκη και σήμερα είναι "βουβός". Αυτός, που δίχαζε τη Δεξιά μόνο και μόνο για να τη συσπειρώνει γύρω από την "κόρη". Το "νούμερο" της δεξιάς "πολυκατοικίας", που έκανε ακρότητες, για να εμφανίζει σαν "νοικοκύρηδες" τους ενοίκους των "ρετιρέ". Εκφράζοντας με ακροδεξιές "γραφικότητες" τις πάγιες θέσεις της δεξιάς δημοκρατικής αντίληψης των πραγμάτων, στις πραγματικότητα τις ακύρωνε. Αυτό ήταν το όλο κόλπο. Με τη γραφική και ακραία παρουσία του δίχαζε τη δημοκρατική Δεξιά και "έσπρωχνε" πολιτική πελατεία στην "κόρη", παριστάνοντας τον εχθρό της. Έτσι τον "κατασκεύασε" το αφεντικό του και έτσι λειτουργούσε υπό τις εντολές του.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς φίλε, ο Καρατζαφέρης
δεν θα πάει σε συνέδριο. Γιά
μαλάκα τον έχεις ;
Exει κάνει τους υποταχτικούς
του βουλευτές, έχει ξωπετάξει
όσους έχουν άποψη, γνώμη και
θάρρος και το παίζει μικρός
Χίτλερ, με το αζημίωτο φυσικά,
αφου πιο πολά από 500.000 ευρώ
το μήνα πάνε στη τσέπη του από
την χορήγηση της βουλής με τη
σιμπραξη των κοροιδων που τον
κανανε αρχηγό και την ανοχή
των βουλευτών του που αν και
ξέρουν γιά την μεγάλη κλοπή
δεν μιλάνε μπας και χάσουν τον
λουφέ.

Related Posts with Thumbnails